Onderaardse monsters en actie in trailer The Meg 2: The Trench

Jason Statham keert terug in zijn rol als Jonas en duik opnieuw naar de onbekende diepten van de oceaan. Had hij misschien maar beter niet kunnen doen… In Meg 2: The Trench zorgt de megalodon, de toch niet helemaal uitgestorven gigantische haai, opnieuw voor problemen en hij is niet alleen.

Meg 2: The Trench is het vervolg op de succesvolle, maar niet heel diepgaande haaienhorror The Meg uit 2018 van regisseur Jon Turteltaub. Dit keer zit Ben Wheatley aan het roer. Het verhaal is wederom gebaseerd op een boek van Steve Alten; het tweede deel uit zijn The Meg-reeks: The Trench. De trailer en officiële beschrijving beloven volledig hetzelfde actiespektakel als deel 1.

Bereid je maar vast voor op de ultieme adrenalinekick deze zomer met Meg 2: The Trench, een bloedstollend spannende film die de kaskraker van 2018 overtreft en met meerdere enorme Megs de actie naar nog hogere hoogtes en grotere dieptes stuwt. En nog heel veel meer! Neem samen met Jason Statham en de internationale actiefilmster Wu Jing een duik in onbekende wateren als zij als leiders van een onverschrokken onderzoeksteam de diepten van de oceaan verkennen. Het loopt volledig uit de hand wanneer hun expeditie in gevaar wordt gebracht door een meedogenloos mijnbouwbedrijf, waarbij zelfs hun levens op het spel komen te staan. In een meeslepende race tegen de klok wordt van onze helden het uiterste gevergd als ze het moeten opnemen tegen kolossale Megs en nietsontziende milieucriminelen. De zenuwslopende actie in de diepten van de oceaan maken van Meg 2: The Trench de meest opwindende filmervaring van het jaar.¨

MEG 2: THE TRENCH | Officiële trailer | augsutus in de bioscoop

Meg 2: The Trench draait vanaf 3 augustus in de Nederlandse bioscopen. Wat vond jij van haaienhorror The Meg en/of de boeken? Kijk jij uit naar de actievolle vervolg?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Onderaardse monsters en actie in trailer The Meg 2: The Trench”

  1. Boeken zijn denk ik beter. Van wat ik van deze trailer kan zien heeft het niks te maken met het tweede boek.
    Dit gaat meer richting sharknado….

    Beantwoorden
  2. Ik denk dat ik deze oversla. De boeken zijn goed en spannend, maar de eerste film vond ik niet al te best. En ik erger me dood aan die vanwege de financiering verplichte Chinese acteurs die alleen fonetisch Engels spreken.
    Sharknado is erg koel, maar Jason Statham neemt zichzelf veel te serieus om een Sharknado vibe waar te kunnen maken. Dus dit gaat waarschijnlijk een onbedoeld grappige film worden met een super serieuze Statham. Kan leuk zijn, maar die zie ik dan wel eens op TV 😉

    Beantwoorden

Plaats een reactie