Trailer: The Possession of Hannah Grace

Hieronder zie je de trailer voor de film The Possession of Hannah Grace, de eerste Amerikaanse film van de Nederlandse regisseur Diederik van Rooijen. De filmmaker is bekend van onder meer de Nederlandse tv-serie Penoza en de Nederlandse films als Daglicht uit 2013 en Taped uit 2011.

The Possession Of Hannah Grace - HD trailer

The Possession of Hannah Grace, eerder bekend onder de titel Cadaver, gaat over een vrouwelijke politieagent, Megan Reed, die net is ontslagen uit een afkickkliniek. Zij besluit te gaan werken in de nachtdienst bij het lijkenhuis van een ziekenhuis. Als het lijk van ene Hannah Grace in het mortuarium wordt binnengebracht, wordt haar verteld dat dit meisje overleed tijdens een exorcisme. De trailer legt vervolgens uit dat als zo’n ritueel niet wordt afgemaakt, een demon dan gewoon een nieuw lichaam zoekt. En aangezien Megan nou net de enige levende in het depot is, heeft de demon het op haar gemunt.

De hoofdrol word gespeeld door Shay Mitchell (Pretty Little Liars, Mother´s day). Daarnaast zijn ook rollen voor onder meer Kirby Johnson, Stana Katic, Grey Damon en Nick Thune.

—prijsvraag afgelopen—
Vanaf 29 november draait The Possession of Hannah Grace in de Nederlandse bioscoopzalen. Lees hier onze recensie.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Trailer: The Possession of Hannah Grace”

Plaats een reactie