Trailer: The Possession of Hannah Grace

Hieronder zie je de trailer voor de film The Possession of Hannah Grace, de eerste Amerikaanse film van de Nederlandse regisseur Diederik van Rooijen. De filmmaker is bekend van onder meer de Nederlandse tv-serie Penoza en de Nederlandse films als Daglicht uit 2013 en Taped uit 2011.

The Possession Of Hannah Grace - HD trailer

The Possession of Hannah Grace, eerder bekend onder de titel Cadaver, gaat over een vrouwelijke politieagent, Megan Reed, die net is ontslagen uit een afkickkliniek. Zij besluit te gaan werken in de nachtdienst bij het lijkenhuis van een ziekenhuis. Als het lijk van ene Hannah Grace in het mortuarium wordt binnengebracht, wordt haar verteld dat dit meisje overleed tijdens een exorcisme. De trailer legt vervolgens uit dat als zo’n ritueel niet wordt afgemaakt, een demon dan gewoon een nieuw lichaam zoekt. En aangezien Megan nou net de enige levende in het depot is, heeft de demon het op haar gemunt.

De hoofdrol word gespeeld door Shay Mitchell (Pretty Little Liars, Mother´s day). Daarnaast zijn ook rollen voor onder meer Kirby Johnson, Stana Katic, Grey Damon en Nick Thune.

—prijsvraag afgelopen—
Vanaf 29 november draait The Possession of Hannah Grace in de Nederlandse bioscoopzalen. Lees hier onze recensie.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
4 jaren geleden

Dit lijkt mij een hele gave film!
En leuke prijsvraag 🙂

Monique
Monique
4 jaren geleden

Wat enorm eng, maar wil deze film heel graag zien!

Willy
Willy
4 jaren geleden

Ben benieuwd, lijkt me geweldig!

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x