Officiële trailer The Walking Dead en release date!

We hadden al de crappy Comic Con trailer van The Walking Dead, nu heeft AMC de trailer eindelijk op betere kwaliteit vrijgegeven. Hoewel de trailer eigenlijk niet beschikbaar is voor Europeanen, hebben we hem toch elders gevonden.

The Walking Dead - Rick en Zombies

De eerste aflevering van de zombieserieThe Walking Dead van Frank Darabont en comicschrijver Robert Kirkman zal worden uitgezonden in de nacht van Halloween (zondag 31 oktober) en duurt 90 minuten, de overige 5 afleveringen zullen een uur duren. Of dit inclusief reclame is?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
13 jaren geleden

Hoewel ik me afvraag of het net zo goed wordt als de stripboeken kan ik echt niet wachten om dit te zien!

Sjors
Sjors
13 jaren geleden
Antwoord aan  Sjors

Ja, dat had ik gezien. Is idd positief, maar ik denk dat net als voor boeken geldt dat je bij stripboeken toch ook nog veel zelf invult, wat tegen kan vallen als ze het gaan verfilmen. Ook vraag ik me af of het afwijken van het verhaal wel leuk zal zijn, maar daar is Kirkman wel positief over. Ik ben iig erg benieuwd!

Meuh
Meuh
12 jaren geleden

Zalige serie!

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x