Trailer vol moordlustige kinderen: ‘There’s Something Wrong with the Children’

Er zijn talloze horrorfilms met angstaanjagende kinderen, van The Omen tot The Exorcist en van The Grudge tot The Ring. Er blijkt gewoonweg iets engs te zijn aan (vaak stille) kinderen. In 2008 verscheen zo ook The Children, een film over kinderen die de levens van hun ouders zuur maken tijdens een kerstvakantie. Een nieuwe “kinder-horrorfilm” is inmiddels ook aangekondigd. De trailer van There’s Something Wrong with the Children is hieronder te zien!

THERE'S SOMETHING WRONG WITH THE CHILDREN | Official Trailer | Paramount Movies

There’s Something Wrong with the Children gaat over Margaret en Ben die samen met hun vrienden een weekendje weg gaan met hun kinderen. De vakantie krijgt echter een bijzonder randje, als de kinderen vreemd gedrag laten zien nadat ze ’s nachts verdwijnen in de bossen.

De film wordt geregisseerd door Roxanne Benjamin, bekend van o.a. V/H/S. Hoofdrollen zijn er voor Zach Gilford, Amanda Crew, Alisha Wainwright, Carlos Santos, Briella Guiza en David Mattle. De horrorfilm zal in het eerste kwartaal van 2023 uitkomen. Wanneer en op welke streamingservice There’s Something Wrong with the Children te zien zal zijn in Nederland is nog niet bekend, we vermoeden SkyShowTime.

Poster voor There's Something Wrong with the Children van filmstudio Blumhouse.

Kijk jij uit naar There’s Something Wrong with the Children? En wie is jouw favoriete “horrorkind”?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie