Trailer voor low budget Ugly Sweater Party

Over een dikke maand is het kerstmis en een nieuwe traditie daarbij zijn lelijke kersttruien. Zo is er bijvoorbeeld op 15 december de Ugly Sweater Run in het Vondelpark van Amsterdam en is het 21 december Ugly Christmas Sweater Day, dé dag om je het aan te doen naar je werk. En er zijn keuzes genoeg, ga voor een T-rex, Katten en Pizza’s, Kim Yong Un of laat zien dat je echt een hekel hebt aan kerst:

Dit inspireerde filmmakers tot een horrorcomedy: Ugly Sweater Party

Op kerstavond wordt er op een camping in het bos een lelijke kersttruienfeest gehouden. Vrienden Cliff en Jody hebben hoge verwachtingen, ze hopen de sexy tweeling die hun uitnodigde onder de mistletoe te treffen. Helaas blijkt bij aankomst dat ze op een bijbelkamp te zijn aangekomen. Tot overmaat van ramp draagt Cliff een trui die in het bezit is van de geest van de beruchte seriemoordenaar Declan Rains.
Terwijl de lelijke trui/boze trui langzaam ezit neemt van Cliff, realiseert Jody zich dat de feestgangers niet zo onschuldig zijn als ze eerst lijken. Iedereen heeft duister geheim dat tot gevaarlijke, seksuele spanningen leidt. Juist wanneer dit bijna tot ontlading komt, ontluikt de volledige duivelse woede van Cliff’s kersttrui…

Okay. Die tekst klinkt misschien wel goed, de trailer is helaas minder overtuigend. Wie weet is zo slecht, dat het weer genieten is:


De horrorfilm van Aaron Mento met in de hoofdrollen Felissa Rose, Sean Whalen en Kevin Caliber zal eind deze maand via Amazon in Amerika te zien zijn.

PS: je kunt ook een not-so-ugly De Nachtvlinders-trui kopen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie