Trailer: Under the Bed

Under-the-BedIeder kind heeft monsters onder zijn bed, maar Neal Weston (Jonny Weston) beging de fout door het monster aan te vallen. Het is inmiddels twee jaar na zijn desastreuze poging om het monster te vernietigen, wat zijn familie behoorlijk in de problemen bracht, maar Neal weigert om de strijd op te geven. Dit keer gaat hij samen met zijn broertje Paul (Gattlin Griffith), die evenzo last heeft van hetzelfde monster, het gevecht aan.

Under the Bed is de nieuwe film van regisseur Steven C. Miller (Scream of the Banshee, Silent Night 2012) met een script van Eric Stolze (I Heart Shakey), de film zal 19 juli in de Amerikaanse theaters vertoond worden. In Duitsland ligt de DVD overigens al in de schappen.

De trailer maakt toch enigszins nieuwgierig:

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

7 gedachten over “Trailer: Under the Bed”

 1. Lijkt me op basis van de trailer echt helemaal niets, maar ik denk ook dat het lastig is om goed verhaal te bedenken over een monster onder het bed.

  Beantwoorden
 2. Under the Bed was eigenlijk niet eens zo heel slecht. De opbouw had iets nostalgisch. De horror elementen waren niet onaardig. Het einde daarentegen had iets meer aandacht mogen hebben.
  Maar toch, voor een leuke horroravond past deze er best in.

  Beantwoorden
 3. Ik vond die twee jongens erg goed spelen. Naar het einde toe kon het verhaal mij echter steeds minder boeien. Het monster zag er uiteindelijk aardig waardeloos uit. Van mij krijgt hij enkel door het acteerwerk een magere voldoende.

  Beantwoorden

Plaats een reactie