Trailer: Under the Bed

Under-the-BedIeder kind heeft monsters onder zijn bed, maar Neal Weston (Jonny Weston) beging de fout door het monster aan te vallen. Het is inmiddels twee jaar na zijn desastreuze poging om het monster te vernietigen, wat zijn familie behoorlijk in de problemen bracht, maar Neal weigert om de strijd op te geven. Dit keer gaat hij samen met zijn broertje Paul (Gattlin Griffith), die evenzo last heeft van hetzelfde monster, het gevecht aan.

Under the Bed is de nieuwe film van regisseur Steven C. Miller (Scream of the Banshee, Silent Night 2012) met een script van Eric Stolze (I Heart Shakey), de film zal 19 juli in de Amerikaanse theaters vertoond worden. In Duitsland ligt de DVD overigens al in de schappen.

De trailer maakt toch enigszins nieuwgierig:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
7 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nils Masselink
10 jaren geleden

Ben benieuwd! Beetje kinderhorror zoals The Gate, dat gevoel krijg ik erbij.

Iris
Iris
10 jaren geleden
Antwoord aan  Nils Masselink

Daar moest ik ook al aan denken! 🙂

Sjors
Sjors
10 jaren geleden

Lijkt me op basis van de trailer echt helemaal niets, maar ik denk ook dat het lastig is om goed verhaal te bedenken over een monster onder het bed.

netzotov
netzotov
10 jaren geleden

The boogeyman is ook zo’n soort film. Leuk idee maar de uitwerking liet te wensen over

Tom
Tom
10 jaren geleden

Under the Bed was eigenlijk niet eens zo heel slecht. De opbouw had iets nostalgisch. De horror elementen waren niet onaardig. Het einde daarentegen had iets meer aandacht mogen hebben.
Maar toch, voor een leuke horroravond past deze er best in.

glenn
glenn
9 jaren geleden

laat mij denken aan the hole(2009)

Lester Cornfield
Lester Cornfield
9 jaren geleden

Ik vond die twee jongens erg goed spelen. Naar het einde toe kon het verhaal mij echter steeds minder boeien. Het monster zag er uiteindelijk aardig waardeloos uit. Van mij krijgt hij enkel door het acteerwerk een magere voldoende.

7
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x