Trailer: Volgende zomer vampiers knallen in ‘Redfall’

Op het Microsoft en Bethesda event van E3 afgelopen zondag werden er aardig wat coole trailers de wereld ingebracht. Zo kregen we ook een trailer te zien van Redfall, een gloednieuwe IP van studio Arkane Austin, die onder andere Dishonored en Prey hebben gemaakt.

In Redfall gaan spelers in single- en/of multiplayer de strijd aan met een horde vampiers die onder vermomming als een cult het stadje Redfall, Massachussetts teisteren en de hele zon uit de lucht geblokkeerd hebben. Als één van de personages uit een charismatisch en divers groepje van de oppositie ga je deze monsters te lijf. Je hebt veel keuze hoe en met welke wapens je dit wil gaan doen. Als we de trailer mogen geloven gaat dit met een hoop lol en tongue-in-cheek actie gebeuren.

Alhoewel het nog zeker een jaar gaat duren voordat we Redfall kunnen gaan spelen ondervind ik toch wel een beetje een hype na deze trailer. Ik krijg er Left4Dead vibes van, en met diens nieuwe spirituele opvolger die snel eraan zit te komen mag de horrorfan die graag co-op games speelt zeker niet klagen. Volgend jaar in de zomer mogen we vampiers gaan knallen op Xbox Series X/S en op PC.

Check hier de trailer van Redfall

Redfall - Official Reveal Trailer (4K) | E3 2021

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Trailer: Volgende zomer vampiers knallen in ‘Redfall’”

Plaats een reactie