Ravage in trailer voor Venom: Let There Be Carnage

Er verschijnen binnenkort twee duistere Spider-Mans films in de bioscopen. Eerst in september de nieuwe Venom en in januari 2022 Morbius. Daartussenin zou ook nog een normale Spider-Man verschijnen. Maar laten we beginnen met de trailer voor Venom: Let There Be Carnage:

Venom: Let There Be Carnage (Trailer HD)

In dit deel keert Tom Hardy terug als de bloeddorstige Venom, een van Marvels meest gruwelijke antihelden. Woody Harrelson zien we in de rol van Venoms aartsvijand Carnage / Cletus Kasady en de cast bestaat verder uit o.a. Michelle Williams, Naomie Harris.

Venom: Let There Be Carnage is geregisseerd door Andy Serkis en zal 16 september in de Nederlandse bioscopen gaan draaien. Heb jij Venom uit 2018 gezien?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Ravage in trailer voor Venom: Let There Be Carnage”

 1. Venom viel mij flink tegen, vooral om dat hij een PG-13 rating kreeg en het bijna een tekenfilm is met alle CGI.
  Dit gaat in mijn ogen alleen werken als het een R rated film wordt. Dan kan het misschien a la Deadpool wat worden. Anders ga ik hem overslaan. Deze trailer vind ik zeker nog niet overtuigend.

  Beantwoorden
   • Dat karakter Morbius zegt me niets, want ik lees geen comics. Maar ik heb de trailer nu even bekeken. Grote plus is dat Jared Harris er in mee speelt, een van mijn favoriete acteurs. Grote min is het plagiëren van Für Elise in de soundtrack.
    Eerlijk gezegd vond ik de trailer niet zo goed. Ik zag een trailer met een platgetreden verhaal waar ik niet enthousiast van wordt. Daarnaast zag ik geen druppel bloed in de trailer. Wel een hoop geschiet.
    Rating nog onbekend, maar ook deze lijkt als kinderfilm gerate te worden. Dit lijkt niet mijn kopje thee te worden 😉

    Beantwoorden

Plaats een reactie