Trailer voor ‘Missing’ van de makers van ‘Searching’

Missing is een ijzingwekkend mysterie van de makers van Searching dat je als kijker achterlaat met de vraag hoe goed je je dierbaren eigenlijk kent. Hoewel de film niet per se als horror wordt gepromoot, lijkt de trailer wel iets in de richting te gaan. Dat in combinatie met dat Searching uit 2018 een erg goede found footage horror was, geeft het genoeg reden om in deze film te duiken.

Als haar moeder (Nia Long) tijdens een vakantie in Colombia met haar nieuwe vriend verdwijnt, gaat June (Storm Reid) op zoek naar antwoorden. Gehinderd door internationale bureaucratie maakt June duizenden kilometers verderop in Los Angeles creatief gebruik van alle moderne technologie die tot haar beschikking staat om haar moeder te vinden voordat het te laat is. Maar haar digitale detectivewerk levert langzaamaan meer vragen op dan antwoorden. Haar moeder blijkt veel geheimen te hebben en dat zorgt ervoor dat June mogelijk zelf ook gevaar loopt.

Missing | officiële trailer

Missing is geregisseerd door Nicholas D. Johnson en Will Merrick. De film van 111 minuten draait vanaf 23 februari in de Nederlandse bioscopen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x