Trailer voor nieuwe retro horrorfilm: Final Summer!

trailer-final-summer-2022

Het heeft iets weg van Camp Crystal Lake, maar het is toch echt een nieuwe ‘Retro Slasher Horror’ waar we over spreken namelijk: Final Summer. Deze callback-slasher is een eerbetoon aan Friday the 13th en wij hebben de teaser-trailer!

Of het net zo’n succes wordt als Friday the 13th zullen we moeten afwachten. Hierboven zien we een Jason Voorhees-achter slasher die ook verschijnt op de geweldige retro poster van Final Summer. Bekijk de teaser-trailer onderaan het nieuwsbericht.

Het verhaal van Final Summer

Het verhaal speelt zich af in de late zomer van 1991 en op de laatste dag van het zomerkamp in Camp Silverlake, wanneer het noodlot toeslaat. ‘Die avond, terwijl de raadgevers proberen het kamp voor het seizoen te sluiten, wacht iemand in het donker om wraak te nemen op het nietsvermoedende kamp. Wie is de gemaskerde moordenaar? Is het de stadslegende van het kamp? Of is het iets meer sinister? Niet alles is wat het lijkt in Camp Silverlake.”

Regisseur en cast

Final Summer is geregisseerd en geschreven door John Isberg. Een aantal namen van de cast zijn: Tom Atkins (Halloween lll, Maniac Cop), Thom Mathews (Return of the Living Dead Part ll, Jason Lives: Friday the 13th), Bishop Stevens (Payday, The Wager) en Carl Bailey (The Pineville Heist, When the Game Stands Tall).

Première en trailer

Final Summer is vanaf 14 augustus om 11.00 uur ET virtueel beschikbaar in de Verenigde Staten.

Ook zal Final Summer zijn wereldpremière houden, de retro-slasher van regisseur John Isberg gaat op zaterdag 13 augustus om 23.00 uur in première in Savor Cinema Fort Lauderdale.

Bekijk hieronder de trailer! Ik ben razend enthousiast, jij ook?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Trailer voor nieuwe retro horrorfilm: Final Summer!”

  1. Het lijkt wel een behoorlijke rip-off, maar zo is het ook bedoeld lijkt het. Iets is wat mij betreft alleen een eerbetoon als het niet een directe kopie is, maar ook zelf wat toevoegt en dingen net wat anders doet. Een voorbeeld vind ik The Orville als eerbetoon aan (de oude) Star Trek.
    En daarnaast hoop ik dan wel op een R rating en veel praktische effecten.
    We gaan het zien!

    Beantwoorden

Plaats een reactie