Net geremaked, nu al een vervolg: trailer voor ‘Terror Train 2’

Terror Train 2 heeft zijn debuut gemaakt op 31 december 2022 exclusief via Tubi, een streamingsdienst in de VS. Lees hier meer over de sequel van deze bloederige horrortrein en bekijk de officiële trailer.

Afgelopen oktober 2022 kwam plots Terror Train uit, een slasher horror-remake van de originele cultklassieker uit 1980 met o.a. Jamie Lee Curtis. Nu staat er dus ook alweer een sequel klaar: Terror Train 2.

Synopsis
“Nadat ze het bloedbad hebben overleefd, zullen hoofdrolspelers Robyn Alomar en Tim Rozon hun personages opnieuw spelen in Terror Train 2, dat plaatsvindt meer dan een jaar nadat de gruwelijke, wraakzuchtige moorden het leven hebben geëist van meerdere universiteitsstudenten aan boord van de nu beruchte Terror Train”, luidt de synopsis.

In dit vervolg worden de overlevenden studenten, die het vorige bloedbad hebben overleefd, gedwongen om op oudejaarsavond een verlossingsrit te maken in dezelfde trein, waar een nieuw kwaad wacht en de doodsbange passagiers opnieuw moeten vechten om de rit te overleven.

“Onze remake introduceerde opnieuw een nieuwe generatie in Terror Train. Tubi breidt nu de allereerste horrorvervolg het uitgangspunt uit met een volledig originele verhaallijn”, zegt Adam Lewinson, Chief Content Officer, van Tubi (via Bloody Disgusting). “Deze nieuwe rit aan boord van de Terror Train begint op oudejaarsavond met ‘Final Girl’ Alana en de mysterieuze tovenaar die een nieuwe dreiging tegemoet gaan in deze horror whodunit.”

Ian Carpenter en Aaron Martin (Slasher) keren terug als schrijversduo, net als regisseur Philippe Gagnon. Terror Train 2 is geproduceerd door Graham Ludlow en Kaleigh Kavanagh. Ludlow, Shari Segal en Brook Peters zijn uitvoerende producenten

Terror Train 2 is sinds 31 december 2022 in de Verenigde Staten exclusief te bekijken via de streamingdienst Tubi. Maar helaas is over een Nederlandse release momenteel nog niets bekend.

Bekijk hieronder de trailer:

Terror Train 2 | Official Trailer | A Tubi Original

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie