Trailer voor Zombieland, the series

Amazon wilt de nieuwe Netflix worden en maakte begin deze maand bekend dat het een aantal pilot orders heeft uitgedeeld. Bedoeling is dat later dit jaar de Amerikanen de pilootafleveringen gratis kunnen bekijken via de Amazon Instant Video-website en beslissen welke reeksen een eerste seizoen kunnen krijgen.

Zombieland PosterBlikvanger onder de pilots is ongetwijfeld de TV-bewerking van de komische zombiefilm Zombieland uit 2009 met Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin en Woody Harrelson in de hoofdrollen.

Zombieland volgt 4 overlevenden van een zombieplaag in het post-apocalyptische Amerika. Er is student Columbus die zijn dagen vulde met het spelen van World of Warcraft en nu op zoek is naar zijn ouders in Columbus. Hij ontmoet op zijn weg Tallahassee, een man die wanhopig op zoek is naar Twinkies, zijn favoriete snoepgoed. Beide heren ontmoeten ook de zussen Wichita en Little Rock en samen besluiten ze naar Pacific Playland te gaan, een attractiepark in Los Angeles dat volgens de mythen zombievrij zou zijn.

Naast de poster die eerder deze maand werd vrijgegeven, hebben de makers nu ook een eerste trailer klaar voor de Amazon-pilot.

Zombieland, The Series: Survival is in YOUR hands!

De TV-serie zou door hetzelfde team van de film gemaakt worden, namelijk schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick en producent Gavin Polone. De hoofdrollen in de serie zullen wel voor andere acteurs en actrices zijn. Zo zal Tallahassee nu gespeeld worden door The Island-acteur Kirk Ward (in de film werd de rol vertolkt door Woody Harrelson). Desperate Housewives-actrice Maiara Walsh heeft dan weer de moeilijke taak om Emma Stone te doen vergeten in de rol van Wichita. Tyler Ross speelt dan weer het Jesse Eisenberg-personage Columbus, terwijl tenslotte Izabele Vidovic Abigail Breslin vervangt voor de rol van Little Rock. Tucker and Dale vs. Evil-regisseur Eli Craig zal dan weer voor de pilootaflevering achter de camera staan.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
6 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
10 jaren geleden

Ik vind Zombieland heel gaaf en denk dat ik dit ook wel met plezier kan kijken, maar ik verwacht hier op basis van de trailer wel veel minder van.

netzotov
netzotov
10 jaren geleden

Ben benieuwd. Ook ik heb me prima vermaakt met zombie land. Het zal even wennen zijn met nieuwe spelers in dezelfde rollen, maar e.e.a. hoeft niet per definitie slechter te zijn. (Flodder is daar een goed voorbeeld van, dat is m.i. een serie die de films is overstegen)

Jeroen
Jeroen
10 jaren geleden

Zombieland rules, heb de film een aantal malen gezien, doet het altijd goed op een avondje met vrienden, bier en popcorn. Ben erg benieuwd naar de serie, geen Woody Harrelson is natuurlijk wel jammer… 😉

Nils Masselink
10 jaren geleden

Vind de trailer erg tegenvallen, vooral de acteurs komen erg geforceerd grappig over. MIjn gevoel zegt dat dit een flop gaat worden.

Llynwen
Llynwen
10 jaren geleden

Een nieuwe spannende serie erbij? Ik kan het alleen maar toejuichen!!

netzotov
netzotov
10 jaren geleden

ai 😮 De trailer doet het niet meer, Nachtvlinders. Ik krijg een auteursrechtclaim door Amazon foutmelding..lol

6
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x