Vier met ons corona-proof Halloween! Lees meer!

Trailer The Walking Dead seizoen 3 Telltale Games

Telltale Games The Walking Dead seizoen 3 trailer

Het is E3-week, dus deze week veel horrorgamenieuws. Telltale Games heeft de eerste trailer vrijgegeven voor seizoen 3 in de populaire The Walking Dead gamereeks. De serie gaat verder met Clementine als hoofdpersonage. Ze ontmoet vrij snel in dit seizoen Javier, hij zal ook een belangrijke rol gaan spelen. En natuurlijk vele zombies!
Telltale Games geeft aan dat dit een nieuw verhaal is en ook nieuwe gamers zonder voorkennis in de reeks kunnen stappen. Heb je eerdere seizoenen wel gespeeld, dan zullen jouw keuzes daar in wél meetellen!
The Walking Dead 3 Telltale Games
Clementine is gegroeid; in het eerste seizoen vond ze een vader figuur, in het tweede seizoen ontwikkelde Clementine zichzelf en kan inmiddels op eigen benen staan. Nu is ‘Clem’ een tiener en in staat voor zichzelf te zorgen, net als Javier. Beiden zijn afgelopen jaren door een hel gegaan om te overleven.
Telltale Games: Walking Dea seizoen 3
In seizoen 3 van The Walking Dead: a Telltale Games series speel je zowel als Clementine als Javier. Hoe dit in zijn werk gaat wil de gamestudio nog niet verklappen. Wel laten ze weten dat de nieuwe game deze herfst zal uitkomen!

Op 30 oktober gaan we de HELE NACHT games streamen op ons Twitch-kanaal!

Frank Mulder
Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders is daarnaast op freelance basis beschikbaar voor advies, strategie en projectwerk voor online concepten.

1 gedachte over “Trailer The Walking Dead seizoen 3 Telltale Games”

Plaats een reactie

//