The Walking Dead seizoen 1 én 2 in Nederland en België

Poster The Walking Dead season 2Goed nieuws, voor het tweede seizoen van The Walking Dead hoeven we in Nederland niet te wachten. Vanaf 20 september zendt FOXlife seizoen 1 van The Walking Dead uit en als we het aantal afleveringen doortellen is de serie precies voor Halloween klaar. Vorig jaar zond AMC de eerste aflevering tijdens Halloween uit. En dit kan geen toeval zijn dus. FOXlife vertelde aan De Nachtvlinders dat dit klopt, The Walking Dead seizoen 2 wordt vanaf dinsdag 1 november 2011 uitgezonden in Nederland en België.

The Walking Dead is gebaseerd op de comics van Robert Kirkman en de serie wordt geproduceerd door Frank Darabont. Het eerste seizoen bevatte 6 afleveringen, seizoen twee zal uit 13 afleveringen bestaan.

Eerder deze week toonde AMC al een teaser van het nieuwe seizoen, waar we de getergde Rick Grimes zijn frustraties zag uitleven op een stel zombies. Dit weekend vindt in San Diego de Comic Con plaats en dat is het moment om de volledige trailer van The Walking Dead seizoen 2 te tonen. De Amerikaanse kabelzender liet ook weten dat The Walking Dead niet tijdens Halloween zal worden uitgezonden, maar al op 16 oktober!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1OZ0mu8Ey6A?rel=0&w=620&h=383]

The Walking Dead op FOXlife:
seizoen 1 vanaf dinsdag 20 september 21:20 uur.
seizoen 2 vanaf dinsdag 1 november 21:20 uur.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

10 gedachten over “The Walking Dead seizoen 1 én 2 in Nederland en België”

 1. First!
  super awesome definitly gonna watch it first season was awesome aswell.
  Heard they made the zombies more scary this time well lets see 😛

  Beantwoorden
 2. Super! De beste serie ooit gemaakt, hopelijk wordt de 2e even goed, beter kan in ieder geval (bijna) niet meer. Ik vraag me toch af wat geheim in zijn oor gefluisterd werd in de laatste aflevering… hebben er toch een jaar moeten voor wachten 🙂

  Beantwoorden
 3. jeetje, de tijd is voorbij gevlogen… we kunnen niet w8ten op seizoen 2, maar lees ik het goed… alleen op digitale zender foxlife?? of op een rtl/sbs zender???

  WE HOPE SO…..

  Beantwoorden
  • Alleen op de digitale zender FOXlife. Het zal steeds vaker gebeuren dat zulke zenders series exclusief uitzenden, nu digitale televisie langzaamaan de nieuwe standaard wordt. Aan de ene kant mooi, want er ontstaat daardoor een breder aanbod. Aan de andere kant kan ik begrijpen dat men digitale televisie nog wel lastig vindt.

   Beantwoorden
 4. Iemand een idee wanneer volgende series in België verkrijgbaar zullen zijn op DVD?
  The walking dead seizoen1/seizoen 2
  Boardwalk empire
  Game of Thrones???
  Thanks

  Beantwoorden
  • Er is nog geen datum bekend van een Nederlandse dvd-release van The Walking Dead, maar die staat wel in de planning. Als ik meer weet, zal ik er uiteraard meer over schrijven.

   Voor die andere twee series heb ik geen idee, voor een serie geldt over het algemeen dat een dvd-release pas komt nadat een serie is uitgezonden.

   Beantwoorden
 5. Foxlife is tog een amerikaanse versie???
  BTW die serie is ind goed heb al een aantal x gezien wacht er al hoopvol op.

  Zombies are cool 😛

  Beantwoorden
 6. Op cosmox.be staat dat de serie ‘The walking dead’ MET Nederlandse ondertiteling zal verschijnen op 07/12 van dit jaar… Kan haast niet wachten

  Beantwoorden

Plaats een reactie