Trailer voor tweede helft seizoen 6 van The Walking Dead


De eerste helft van The Walking Dead seizoen 6 eindigde met een behoorlijke cliffhanger. Komt het nog wel goed? Deze eerste video voor de komende afleveringen brengt nog niet heel veel vertrouwen. Zoals Rick Grimes zegt: “Is it possible to live within the walls of Alexandria?”

Ook wordt het nieuwe personage Negan, leider van de bende Saviors, geteased. Hij komt niet in beeld, maar wordt slechts genoemd. Het personage zal vanaf de seizoensfinale en dus ook in seizoen 7 te zien zijn en wordt gespeeld door Jeffrey Dean Morgan. Lezers van de comics weten wat dit kan betekenen voor Glenn.
walking dead negan jeffrey dean morgan
The Walking Dead keert 15 februari terug bij FOX Nederland.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Trailer voor tweede helft seizoen 6 van The Walking Dead”

  1. Me vrouw en ik kunnen echt niet wachten tot februari. We blijven dit echt een top serie vinden. Ben echt benieuwd hoe het nu verder met die wolves ga. Heb zelf de comics nooit gelezen, dus kan het verhaal ook nog niet hoe het verder gaat.

    Beantwoorden
  2. Ik kijk er weer naar uit. In 2015 ben ik pas begonnen met de aankoop van de nederlandstalige softcovers. Meteen vallen verschillen op met de verfilming, maar vind ik persoonlijk niet storend, is zelfs leuk om de vergelijking te maken. Zullen dus nog wel zien of men de comics volgt qua scenario, haal dat laatste zinnetje eens weg voor niet-lezers van de stripreeks qua eventuele spoiler 😉

    Beantwoorden

Plaats een reactie