Trailer: ook Uncle Fester krijgt belangrijke rol in Tim Burton’s Wednesday-serie

We moeten nog een dikke maand wachten op de nieuwe The Addams Family-serie Wednesday, en elke nieuwe update maakt Netflix ons hongeriger!

In eerdere trailers leek het misschien alsof alleen Wednesday vanuit deze bijzondere familie te zien zou zijn in de Netflix-serie. Maar met de nieuwe trailer wordt duidelijk dat ook andere familieleden een belangrijke schakel zullen vormen in het verhaal van dochterlief op de vreemde school.

In Wednesday volgen we de schooljaren van de 16-jarige Wednesday Addams aan de Nevermore Academy terwijl ze haar paranormale gaven onder de knie probeert te krijgen. Daarnaast probeert ze een gruwelijke seriemoordenaar tegen te houden die haar stad terroriseert en is ze bezig met het oplossen van een moordmysterie waarbij haar ouders 25 jaar geleden betrokken waren. En dat alles terwijl ze ook nog haar nieuwe en ingewikkelde relaties op Nevermore moet onderhouden.

Wednesday verschijnt 23 november op Netflix.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
11 maanden geleden

Hyped!

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x