Kijk de trailer van Welcome to the Blumhouse

Nog geen maand geleden werd op De Nachtvlinders gemeld dat maar liefst vier nieuwe horrorfilms oktober zouden verschijnen van de filmstudio Blumhouse. Deze films (Nocturne, Black Box, Evil Eye en The Lie) worden onder de overkoepelende naam Welcome to the Blumhouse uitgebracht. Er is inmiddels een trailer uitgekomen. Kijk hem hieronder!

Welcome to the Blumhouse – Official Trailer | Prime Video

In de trailer hoor je het liedje “What’s Up” van FJØRA, geproduceerd door Linda Perry. Perry is een rock muzikante en werd eerder al bejubeld voor haar werk in Dumplin’ (samen met Dolly Parton).

In alle films van Welcome to the Blumhouse staan familierelaties centraal. In The Lie zijn het ouders die ver gaan om hun dochter te beschermen. Black Box gaat over een vader die alles voor zijn dochter over heeft. Twee zussen en hun onderlinge relatie is het onderwerp van Nocturne en ten slotte in Evil Eye staat de complexe relatie tussen moeder en dochter en stiefzoon centraal.

Twee van de vier films (The Lie en Black Box) zullen vanaf 6 oktober op Amazon Prime te zien zijn. De andere twee (Evil Eye en Nocturne) vanaf 13 oktober.

Wat vind jij van de trailer? En in welke van de vier films heb jij het meest zin?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie