Trailer Winnie the Pooh-vervolg gooit alle remmen los

We zijn er weer met nieuws over ieders favoriete mix: bloed en honing. Er is namelijk een trailer vrijgegeven van Winnie the Pooh: Blood and Honey 2. Jawel mensen, Winnie de Pooh is terug! Dit keer nog gemener en dodelijker dan eerst én hij heeft nieuwe vriendjes meegenomen.

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 ziet er een stuk mooier uit
Nou, je knapt een stuk op van een groter budget

Het moge duidelijk zijn: het eerste deel was behoorlijk succesvol. Niet vanwege de lovende recensies, integendeel, maar vanwege het feit dat de film maar een schamele 100.000 dollar heeft gekost en ruim 5 miljoen heeft opgebracht. Kassa! En dat zie je dus terug in het vervolg. De effecten zien er een stuk professioneler uit en Winnie heeft zelfs een brandende kettingzaag gekregen om mee rond te zwaaien. Ze gaan all in, all out.

Het heeft allemaal ook niet zo lang geduurd. 10 september van vorig jaar schreven we al over de productie die al in volle gang was. En nu hebben we dus een dikke trailer die er niet om liegt, alle remmen los, verstand op nul en genieten maar. In de film keert acteur Craig David Dowsett weer terug als Winnie the Pooh en speelt Scott Chambers dit keer als Janneman Robinson. Lewis Santer neemt de rol van Teigetje op zich en Eddie McKenzie is Knorretje.

Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 Trailer #1 (2024)

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 is vanaf 30 mei te zien in de Nederlandse bioscopen. Heb jij het eerste deel gezien en ben je van plan deze ook te gaan bekijken?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie