Knotsgekke trailer ‘Witching and Bitching’ (Alex de la Iglesia)

In 2011 werd Alex de la Iglesia’s Balada Triste de Trompeta uitgeroepen tot beste Europese Fantastische Film van het jaar. Binnenkort komt de regisseur met een nieuwe film ‘Las brujas de Zugarramurdi’ in het Engels vertaald als ‘Witching and Bitching’. En hieronder één van de eerste trailers – in het Spaans maar toch goed te volgen:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

las brujas de zugarramurdi‘Las brujas de Zugarramurdi’ vertelt het verhaal van een pas gescheiden man, die uit geld problemen besluit om een Cash for Gold-winkel te overvallen. Als ze echter met een buit van $25.000 aan trouwringen naar buiten komen, blijkt de vluchtauto verdwenen. De ex heeft de auto meegenomen om te shoppen… Vanaf dan loopt alles mis en het vluchten naar het plaatsje Zugarramurdi blijkt daarvan nog het allerslechtste idee, het staat bekend om hekserij.

De film van Alex de la Iglesia komt in september in Spanje uit. Voor een release in de lage landen is nog niets bekend, maar het zal ons niet verrassen als deze titel op filmfestivals voorbij gaat komen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Knotsgekke trailer ‘Witching and Bitching’ (Alex de la Iglesia)”

Plaats een reactie