In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Trailer: World War Z-game komt 16 april uit

Terwijl het er steeds meer op lijkt dat de film World War Z 2 in development hell is terechtgekomen, komt er wel een World War Z-game uit.

World War Z - Player VS Player VS Zombies

Game-ontwikkelaar Saber Interactive heeft de game voornamelijk gebaseerd op de actie(horror)film uit 2013. De film is losjes gebaseerd op World War Z: An Oral History of the Zombie War van schrijver Max Brooks.

Het spel zal een co-op modus bevatten, waar je met een team tot 4 spelers de eindeloze stromen zombies moet zien te overleven.
Daarnaast zijn er verschillende versus modi, zoals PvPvZ. Twee teams van 4 spelers gaan het gevecht met elkaar aan, terwijl er ondertussen een zwerm zombies de arena betreedt.


Uit het persbericht:
World War Z komt uit met de volgende multiplayer-modi:
Scavenge Raid: Spelers racen over de map om middelen veilig te stellen en te winnen
Vaccine Hunt: Spelers moeten een object oppakken en vasthouden om punten te verdienen voor het team
Swarm Deathmatch: Twee teams gaan de strijd aan in een bitter gevecht tot het einde
Swarm Domination: Claim zones om punten te verdienen en win met je team
King of the Hill: Verover een enkele heuvel en beheer deze om overwinningspunten te verdienen

Aangedreven door de dynamische Swarm Engine™ van Saber, laat World War Z honderden snel bewegende, bloeddorstige zombies per keer los op de spelers in een nagelbijtende actie-ervaring over de hele wereld, waaronder New York, Moskou, Jeruzalem en meer. Speel in co-op modus met maximaal 3 vrienden met zes verschillende klassen en een arsenaal aan dodelijke wapens, explosieven, turrets en vallen om de ondoden te vernietigen en nog een dag te overleven.

World War Z komt op 16 april 2019 uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//