Trailer van de spetterende comedy Zombibi

Het is niet langer Shouf shouf, maar dat het een spetterende film wordt is aan de trailer van Zombibi duidelijk te zien. Komend jaar op 16 februari zal de zombedy met onder andere Gigi Ravelli, Yahya Gaier, Mimoun Ouled Radi, Sergio Hasselbaink, Yes-R, Carlo Boszhard en Ben Saunders in de bioscopen te zien zijn.

Ondanks dat zijn klooiende broer Mo aan het zwembad ligt te genieten van de zon, vindt de onhandige Aziz het niet erg om op kantoor te zijn. Hij is namelijk bij Tess, zijn prachtige collegaatje waar hij dolverliefd op is. Als Aziz echter door toedoen van zijn broer wordt ontslagen, is hij zo boos dat hij verhaal gaat halen bij het zwembad. Per ongeluk krijgt hij daar ruzie met de verkeerde en een uurtje later zitten hij en zijn broer met twee bloedlinke Surinamers, Jeffrey en Nolan in een cel.

Achteraf hun redding, want die nacht is er een Russisch ruimtestation neergestort op Nederland. Als ze na een rumoerig nachtje wakker worden, blijkt er niemand meer in het politiebureau aanwezig te zijn op de jonge politieagente Kim na. Als ze er samen achter komen dat de hele buurt volloopt met zombies hebben ze nog maar één doel. Hier zo snel mogelijk wegkomen. Maar…Als Aziz zijn voicemail afluistert hoort hij een noodkreet van Tess. Hij moet haar helpen, maar niemand wil zijn leven wagen voor iemand die ze niet eens kennen…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=y5YpMCSE3ng&w=620&h=345]
…want zombiebloed is groen?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
S.
S.
12 jaren geleden

t zombiebloed is groen idd 🙂 komt door t groene mos dat t ruimtschip met zich heeft gebracht 😉

Gorgal
Gorgal
12 jaren geleden

Brrr… het is De TV-Kantine met een wat groter budget. Lijkt meer op een multiculti imitatie van New Kids. Nee, dank je. Ik krijg mijn horror graag wat rauwer voorgeschoteld.

Sjors
Sjors
11 jaren geleden

Ik ben bang dat ze de plank een beetje misslaan met deze film. Opvallend dat de CGI er niet zo goed uit ziet. Gelukkig hebben we ook nog New Kids met zombies 😀

Jeroen
Jeroen
11 jaren geleden

Comedy ik ga hem toch wel kijken maar niet voor het Horror gevoel zullen we maar zeggen.

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x