Trailers voor Stephen King’s De Buitenstaander

Vanaf vandaag ligt het nieuwe boek van Stephen King, The Outsider, in de winkels. Zowel de Engelse versie als de Nederlandse: De Buitenstaander. Om je al in de sfeer van het boek te brengen zijn er twee trailers/reclames verschenen. Eerder gaf Stephen King al het gratis korte verhaal Laurie uit via zijn website.

THE OUTSIDER by Stephen King - Book Trailer

THE OUTSIDER - Book Trailer

Wanneer het misbruikte en levenloze lichaam van een elfjarig jongetje wordt gevonden, wijzen ooggetuigen en forensisch materiaal onmiskenbaar in de richting van de populaire coach van het plaatselijke Little League-team. Maar de verdachte, die met groot machtsvertoon wordt gearresteerd, heeft een waterdicht alibi. Detective Ralph Anderson raakt na verder onderzoek ook overtuigd dat hij inderdaad buiten de stad was. Hoe kan hij dan tegelijkertijd op twee plekken zijn geweest?

De Buitenstaander is in het Nederlandse als ebook (vanaf 12,99), normaal boek (vanaf 24,99) en hardcover (ook 24,99) te koop.
De Engelse versie, The Outsider, is daarnaast ook als audioboek verkrijgbaar.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x