Trailers voor The Walking Dead shooter Survival Instinct

Er was een comic, er kwam een tv-serie, twee bordspellen, boeken, een facebookgame, een Telltale-game en komend jaar komt er een first person shooter: The Walking Dead Survival Instinct. Deze game wordt ontwikkeld door Terminal Reality/Activision en speelt zich af rond Daryl and Merle Dixon voordat ze hun opkomst maken in de tv-serie. In de aankondiging belooft men het volgende:

The Walking Dead Survival Instinct

  • Een singleplayer-campagne waarmee spelers de wereld van The Walking Dead ervaren door de ogen van Daryl Dixon.
  • Een unieke stijl van gameplay die first-person actie met EEN resource management combineert om de zombie-apocalyps te overleven.
  • Authentieke karakterontwerp en angstaanjagend realistische animaties. Zombies kijken, bewegen en reageren op objecten, geluiden en geuren net zoals ze doen in de succesvolle tv-serie.
  • Een nadruk op overleven – elke bedreiging moet worden beoordeeld en elke situatie geanalyseerd. Spelers zullen kiezen om te blijven en te vechten met het risico van een gruwelijke dood of het gebruik van stealth om de ondoden voorbij te sluipen. De middelen zijn schaars; gamers zullen op rantsoen moeten en zorgvuldig omgaan met hun voedsel, medische behoeften, munitie en andere goederen. Het overleven in het spel moet met humor en intelligentie.
  • Beslissingen die Daryl maakt zullen veel invloed hebben op het spel; zoals omgaan met personages die je kunnen helpen of pijn doen op verschillende manieren. Keuzes die het hele spel langs zullen komen.

httpv://www.youtube.com/watch?v=B2KdJ–kRVo

Je favoriete wapen zal typisch zijn voor Daryl Dixon: een kruisboog. Daryl en Merle zijn in de game op weg naar een veilige plek tijdens de zombie-uitbraak: Atlanta. De acteurs achter beide karakters, Norman Reedus en Michael Rooker, werken mee aan de ontwikkeling van de game en hun stemmen zijn te horen.

The Walking Dead: Survival Instinct komt in 2013 uit voor PS3, Xbox360 en PC.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luitzen
Luitzen
10 jaren geleden

Hier hoopte ik al op! Een zombie shooter van the walking dead, veel beter wordt het niet denk ik:)

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x