Trailers + startdata The Walking Dead s8 en Fear The… s3b

In San Diego is de Comic-Con vol op bezig, dus bakken met nieuws en trailers. De cast van The Walking Dead spraken we daar 4 jaar terug en de serie os nog altijd ongekend populair. Zowel van de spin-off ‘Fear the Walking Dead’ seizoen 3b als ‘The Walking Dead’ seizoen 8 hebben we nieuws en de trailer.

Fear The Walking Dead seizoen 3b: 11 september op AMC

Cast of Fear the Walking Dead - Fear the Walking Dead _ Season 3 - Photo Credit: AMC
Als eerste keert de spin-off terug, vanaf 11 september zie je de komende 8 afleveringen op de Nederlandse tv-zender AMC. Gelijktijdig met Amerika om 3u00 ’s nachts, of die avond om 22u00.

In de tweede helft van het derde seizoen hebben de families Clarck en Otto een precair en zorgwekkend bestand gesloten met de Nation. Als voormalige vijanden zijn ze nu veroordeeld tot elkaar om te kunnen overleven. De spanning naar ongekende hoogte als bij Broke Jaw Ranch hun troepen worden uitgedund, hun proviand schaars wordt en de Dead blijven binnenvallen. De Gonzalez-dam lonkt in het zuiden als een bron van leven. Strand is de uitputting nabij en zoekt hulp om te overleven. Ondertussen is Daniel opnieuw ‘el soldado’ en verdeelt hij zijn tijd tussen Lola en de dam, terwijl de geest van Ofelia geen moment uit zijn hoofd lijkt.

The Walking Dead seizoen 8: 23 oktober op FOX

Cast of the Walking Dead - The Walking Dead _ Season 8 - Photo Credit: AMC
Daarna pakt de hoofdserie de draad weer op met een geheel nieuw seizoen. Aflevering 1 van seizoen 8 is de 100e aflevering van de reeks. Ook FOX zendt waarschijnlijk de afleveringen tegelijk met Amerika uit en diezelfde avond nog een keer op 22u00.

Veel over het thema/verhaal van seizoen 8 The Walking Dead is niet bekend, de trailer bevat referenties naar de comic van Robert Kirkman, zoals een oude, grijze Rick Grimes. En wie wordt er niet blij van Daryl Dixon op zijn motor?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie