Zombiefilm ‘Train to Busan’ krijgt virtual reality game

In een zee van Romero-imitaties was de Aziatische zombiefilm uit 2016 ‘Train to Busan’ frisse wind door het zombiegenre, dankzij een sterk script, regie en uitvoering. De succesvolle zombiefilm maakt nu de overstap naar virtual reality. Contents Panda, het bedrijf dat ‘Train to Busan’ distribueerde, heeft een overeenkomst gesloten met het Zweedse bedrijf Vividthree Productions om een ​​VR-game te maken op basis van de film.

“We geloofden in deze mogelijkheden omdat ‘Train to Busan’, een film was die het publiek in Azië en daarbuiten heeft betoverd, het verdient om omgezet te worden in een virtual reality format. Het zou fans van de film in staat stellen om de zombie apocalypse in virtual reality te mee te maken. ”

Charles Yeo, CEO van Vividthree

Momenteel is er nog vrij weinig bekend rondom Train to Busan VR. Het is nog niet duidelijk of het een filmische ervaring wordt of een echt spel. Hoe dan ook, het wordt een beleving om naar uit te kijken.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
5 jaren geleden

Toevallig heb ik de film gisteravond nog gezien. Goed!
Hij pakt je dusdanig bij de lurven dan het niets heel erg opvalt dat je niets verstaat van wat ze zeggen 🙂
Maar ik weet niet of VR echt wat gaat toevoegen. Ik vond de film in 2D goed genoeg.
Het ging ook minder om de zombies dan hoe de mensen er mee omgaan was mijn idee.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x