Train to Busan Presents: Peninsula – kijk hier eerste teaser!

Een film waar we enorm naar uitkijken is het vervolg op Train to Busan: Peninsula. De eerste foto’s zagen er al bruut uit, maar deze eerste teaser is helemaal om te smullen.

TRAIN TO BUSAN PRESENTS: PENINSULA (2020) Official Teaser | Zombie Action Movie

Vier jaar na de zombie-apocalyps in de Zuid-Koreaanse Train to Busan, komt regisseur Yeon Sang-ho met het volgende hoofdstuk in zijn post-apocalyptische wereld: Peninsula.

Jung-seok, een soldaat die eerder aan de verrotte woestenij ontsnapte, herleeft hij de gruwelen wanneer hij op een geheime operatie wordt gestuurd met twee eenvoudige doelen: ophalen en overleven. Wanneer zijn team onverwachts op overlevenden stuit, zal hun leven afhangen van het goed danwel kwaad van de menselijke natuur de overhand heeft in deze barre omstandigheden.

Peninsula is net als Train to Busan geschreven door Joo-Suk Park en geregisseerd door Yeon Sang-ho. De cast is wel compleet nieuw, het is namelijk geen direct vervolg op het verhaal, slechts een voortzetting is dezelfde wereld.

De film zou oorspronkelijk ergens in augustus in diverse landen is een bioscooprelease krijgen, of dit nog steeds gebeurt is natuurlijk onzeker. Voor Nederland en Duitsland staat een DVD-release gepland voor 2021.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Train to Busan Presents: Peninsula – kijk hier eerste teaser!”

  1. Hoewel ik eigenlijk wel een beetje “zombie moe” begin te worden, vind ik deze trailer toch heel vet!
    Geen trage Romero zombies, maar snelle zombies. En de actie ziet er heel strak uit. Hopelijk krijgt hij een bioscoop release, maar sowieso ga ik hem kijken als ik de kans krijg.

    Beantwoorden

Plaats een reactie