Nederlandse Stranger Things-fans opgelet; Netflix brengt Creel House tot leven in spannende attractie

Het angstaanjagende Creel house.

Netflix heeft onlangs aangekondigd dat ze iets heel gaafs hebben gepland voor de fans van Stranger Things. Binnenkort worden namelijk voor een beperkte tijd de deuren geopend van het mysterieuze Creel house. Fans krijgen daarmee de mogelijkheid om dit huis in het echt te kunnen bezoeken. Dit evenement vindt zich plaats op 28 en 29 Juni en het huis zelf gaat staan op een mysterieuze plek ergens in het midden van Nederland.

In dit huis kunnen de bezoekers door verschillende angstaanjagende kamers lopen. Fans kunnen hiermee zelf de geschiedenis van dit huis onderzoeken. Dit wordt natuurlijk geen makkelijk onderzoek want je kan er zeker van zijn dat de Upside Down een grote aanwezigheid heeft in dit huis.

Als je kans wil maken op toegang tot dit huis dan moet je eerst je kennis testen over de serie. Dit kan je doen door in de periode van 22 Juni tot en met 24 Juni vragen over de serie te beantwoorden op www.creelhouse.nl. Wanneer alle vragen goed zijn beantwoord dan ontvang je een speciale code waarmee je de deelname kan bevestigen.

Wij wensen alvast de deelnemers veel succes met het beantwoorden van de vragen en mocht je het huis toch erg spannend vinden dan raden we je natuurlijk aan om nog een keer te luisteren naar Running up that hill.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie