Trick ‘r Treat 2 officieel aangekondigd

trick 'r treat 2Vijf jaar geleden kwam de film Trick ‘r Treat uit, een horrorfilm die vier Halloween-verhalen laat samenkomen met één gemene deler: Sam. Hoewel de film eerst een jaar eerder zou uitkomen, kreeg Trick ‘r Treat van regisseur Michael Dougherty slechts een direct-to-dvd behandeling. Toch ging dat niet onopgemerkt, de film werd door het publiek en door de pers zeer goed ontvangen. Jaarlijks verschijnt de film in de vele Halloween-kijktips.

Afgelopen week werd ter ere van de verjaardag van Sam een speciale bioscoopvertoning van Trick ‘r Treat gehouden in Los Angeles met een Q&A met cast en crew. (Michael Dougherty, Bryan Singer, Dylan Baker, Brian Cox, Quinn Lord & Jean-Luc Bilodeau) Het volledige panel is na te kijken via deze link, maar de belangrijkste boodschap van Legendary vind je hieronder:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Trick ’R Treat (Michael Dougherty, 2007) neemt je mee naar bloedstollende nieuwe dimensies met vier verweven verhaallijnen die zich allen afspelen op de avond van Halloween. Een schooldirecteur klust wat bij als gewelddadig seriemoordenaar; de zoektocht van een jonge maagd naar die ene speciale persoon neemt een gruwelijke wending; een groep tieners haalt een gemene streek uit met rampzalige gevolgen; en een tegendraadse oude man raakt in gevecht verwikkeld met een nare boze geest die langs de deuren gaat voor snoep.

Trick 'r Treat - Official Trailer 1

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Trick ‘r Treat 2 officieel aangekondigd”

Plaats een reactie