Openlucht bios: Ga op trollenjacht in het Groningse Sterrebos

De bioscoop van het oude rooms-katholieke ziekenhuis Groningen (voormalig kraakpand, nu legaal) heeft een prachtige plek gevonden om de Noorse film Trolljegeren (The Troll Hunter) te vertonen: Loop zaterdag 20 augustus tegen 21.00u vanaf de Hereweg bij de Trollen het Sterrebos in en je ziet vanzelf waar de voorstelling plaats vindt.

troll hunter

RKZ bios draait de film Troll Hunter op 20 augustus in het Sterrebos van Groningen. Met de de absurde humor, de prachtige rol van Otto Jespersen als trollenjager en de ruige Noorse bossen, is Troll Hunter bij uitstek geschikt voor vertoning in het Sterrebos.

Dit geweldige evenement start om 21:30, en de vertoningsplek is om 21:00 uur open. Als je bij de Trollen vanaf de Hereweg het sterrebos ingaat en rechtdoor loopt, zie je vanzelf waar de voorstelling plaats vindt. RKZ bios laat op de site op de 20e om 14:00 weten of de voorstelling doorgaat. Mocht het heel slecht weer zijn, dan vertonen we Trollhunter in de RKZbioszaal om 20:30.

RKZ bios zorgt voor een behoorlijk aantal zitplaatsen. Maar als je laat komt, neem dan een deken of plaid mee zodat je op de grond kunt zitten. Dat is sowieso een goed idee. Want ook na een fraaie zomerdag krijgt je het snel koud als je buiten stilzit.

Trolljegeren (The Troll Hunter) werd op het Imagine Filmfestival vertoond (recensie) en kreeg daarna een kleine bioscooprelease, de vertoning van RKZ bios in het Sterrebos is de Groningse première.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie