Welcome Truth Seekers – kijk hier de trailer van nieuwe Amazon-serie

Even leek het er op dat we een saai Halloween zouden krijgen, veel evenementen zijn immers afgelast. Gelukkig gooit Amazon Prime Video op 30 oktober 8 afleveringen van de nieuwe serie van Nick Frost en Simon Pegg online: Truth Seekers. Hier is de trailer:

Truth Seekers | Official Trailer | Prime Video

Truth Seekers gaat over een team van paranormale onderzoekers die samenwerken om spoken waar te nemen in het Verenigd Koninkrijk. Ze willen de spoken opsporen, filmen en dan delen ze hun avonturen op een online kanaal waar iedereen naar kan kijken. Ze bezoeken spokende kerken, bekijken ondergrondse bunkers en houden verlaten ziekenhuizen in de gaten met hun zelfgemaakte apparaten om geesten op te sporen. Hun bovennatuurlijke ervaringen worden steeds frequenter, angstaanjagender en zelf dodelijker naarmate ze een samenwerking beginnen te ontmaskeren die Armageddon (het einde ter tijden) voor het hele menselijk ras kan betekenen. 

Naast Nick Frost als Gus en Simon Pegg als Dave hebben Samson Kayo, Malcolm McDowell, Emma D’Arcy en Susan Wokoma een rol. Het eerste seizoen van Truth Seekers verschijnt 30 oktober op Prime Video, als je nog geen abonnee bent kijk je de eerste maand gratis.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie