TV-tip: Masters of Fear, 31 oktober om 22.40 op NPO 3

films-masters-of-fear
Hoe weet je welke film het engste is?
In augustus deed de VPRO een oproep aan filmmakers om een script voor de engste korte horrorfilm van 2015 in te sturen. Uit de 105 scripts zijn drie filmmakers gekozen die met een budget van €7500,- de film van maximaal 5 minuten mochten realiseren waarmee zijn kans maken op de ‘Bebloede Hakbijl’ voor Master of Fear 2015.

Het publiek bepaalt wie hiervan de engste film heeft gemaakt. Niet door een vragenlijst, maar door het meten van hun hartslag tijdens het kijken van de korte films ‘Doodstil’ (Jeffrey en Brian de Vore), ‘Arrêt Pipi’ (Maarten Groen) en ‘Le Loup’ (Eché Janga). De Master of Fear is de regisseur die de harten van het publiek het meest op hol weet te brengen.

Benieuwd welke film de engste is? Masters of Fear met daarin dus ook de 3 korte horrorfilms wordt op 31 oktober, Halloween, om 22.40 uur op NPO 3 uitgezonden.

Masters of Fear met Georgina Verbaan

Nu al benieuwd naar de reacties van het publiek? En ja, ik zit er ook tussen, maar zal je nog niet laten weten welke film ik het beste vond. Wel zijn ze zeker de moeite waard om te kijken!
Publiekreacties Masters of Fear

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x