Officiële tweede trailer voor moordpop “M3GAN”

Op 5 januari 2023 verwelkomen we de gloednieuwe horrorfilm van Blumhouse en Universal Pictures genaamd M3GAN. Er is nu een tweede trailer vrijgegeven die ons een nóg beter beeld geeft van wat we kunnen verwachten!

m3gan-trailer-2

Wie is deze moordpop?

M3GAN is een wonder van kunstmatige intelligentie, een levensechte pop die is geprogrammeerd om de grootste metgezel van een kind en de grootste bondgenoot van een ouder te zijn. M3GAN, ontworpen door de briljante robotica-expert van het speelgoedbedrijf Gemma, kan luisteren en kijken en leren terwijl ze vriend en leraar, speelkameraadje en beschermer wordt voor het kind met wie ze een band heeft.

De stem van M3GAN wordt ingesproken door Jenna Davis.

Het verhaal

Wanneer Gemma plotseling de verzorger wordt van haar 8-jarige weesnichtje Cady, is Gemma onzeker en onvoorbereid om een ouder te worden. Onder grote werkdruk besluit Gemma haar M3GAN-prototype aan Cady te koppelen in een poging beide problemen op te lossen – een beslissing die onvoorstelbare gevolgen zal hebben.

Producers, regisseurs en cast

De horrorfilm is geproduceerd door James Wan (Saw, The Conjuring, Insidious) en Blumhouse (Halloween, The Black Phone, The Invisible Man) en is geregisseerd door Gerard Johnstone (Housebound) en geschreven door Akela Cooper (Malignant, The Nun 2), naar een verhaal van Akela Cooper en James Wan.

M3GAN heeft rollen weggelegd voor: Ronny Chieng (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Brian Jordan Alvarez (Will & Grace), Jen Van Epps (Cowboy Bebop), Lori Dungey (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring), Stephane Garneau-Monten (Straight Forward), Allison Williams (Get Out, The Perfection) en Violet McGraw (Seperation, The Haunting of Hill House en Bly Manor).

Trailer

Bekijk hieronder de gloednieuwe tweede trailer:

M3GAN - official trailer 2

M3GAN is vanaf 5 januari 2023 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen, zien we je daar?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie