Tweede trailer voor Sin City: A Dame to Kill for

Een paar weken geleden toonden we jullie al de posters en de eerste trailer van Sin City: A Dame to Kill for. Nu is dan ook de tweede trailer uit, die meer verteld over het verhaal en de karakters.
Niet lullen, eerst maar kijken:

Frank Miller's Sin City: A Dame to Kill For - Trailer 2 - Dimension Films

In het langverwachte ‘Sin City 2: A Dame to Kill for’ keren we terug naar de straten van de duistere stad. Frank Miller en Robert Rodriguez slaan wederom de handen ineen voor het vervolg op de graphic novel verfilming Sin City. In dit deel gebruikt Miller zowel klassieke als nieuwe verhalen. Bekende koelbloedige personages als Nancy, Dwight en Marv keren terug en kruizen paden met de meest beruchte bewoners van de stad.

Het grootste gedeelte van de cast keert terug, al neemt Josh Brolin het karakter Dwight McCarthy van Clive Owen over. De gehele cast is als volgt: Eva Green als “Ava Lord”, Mickey Rourke als “Marv”, Jessica Alba als “Nancy”, Bruce Willis als “Hartigan”, Rosario Dawson als “Gail”, Jaime King als “Goldie/Wendy”, Josh Brolin als “Dwight”, Joseph Gordon-Levitt als “Johnny”, Dennis Haysbert als “Manute”, Christopher Meloni als “Mort”, Jeremy Piven als “Bob”, Jamie Chung als “Miho”, Ray Liotta als “Joey”, Juno Temple als “Sally”, en Julia Garner as “Marcy”.

Sin City: A Dame to Kill for komt 28 augustus in Nederland uit.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Yves Valkiers
Yves Valkiers
9 jaren geleden

was de senator niet dood in deel 1? is levitt het personage dat harnett speelde in deel 1? las ook ergens dat het personage van clive een face lift had in de comics en daarom ook in film andere acteur is

Tamar Spook
Tamar Spook
9 jaren geleden

nice!!

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x