Ultra-realistische horror in Paranormal Tales

Ontwikkelaar Horror Cam Committee en uitgever Joure zijn niet zo bekend. Des te verrassender was het dat ze deze week ineens met de aankondiging kwamen dat ze bezig zijn met Paranormal Tales. Een bodycam-horrorspel die er ook nog eens super vet uit ziet. Het lijkt wel écht gefilmd.

Realistische plaatjes in Paranormal Tales
Paranormal Tales

Bodycam-horror

Paranormal Tales is dus een bodycam horror. Een wat? Ja, ik had er ook nog nooit van gehoord, maar dit spel speelt vanuit het perspectief van de bodycam die de hoofdrolspeler om heeft. Ah, dat klinkt al bekender. In dit spel speel je dus elke keer een van de vermiste personen, waarbij elk verhaal weer anders is. Mijn interesse is gewekt. Zeker na het zien van de teaser trailer denk ik dat dit best wel een intens spelletje kan worden.

De ontwikkelaars gaan er al van uit dat je het einde niet haalt, maar ga het vooral spelen en zie hoe ver je komt in deze bodycam-horror met hele erge P.T.-vibes.

Realistische plaatjes in Paranormal Tales
Realistische plaatjes in Paranormal Tales
 • Meerdere scenario’s
  Verschillende videos zijn teruggevonden waarin jij jouw weg moet zien te vinden. Elk met een losstaande ervaring, elk met zo min mogelijk kans om te overleven.
 • Ontdekking
  Ontdek verschillende locaties die allemaal hun eigen verhaal vertellen.
 • Bodycam-perspectief
  Maak het verhaal mee door het perspectief van een bodycam, waardoor je nóg sterker het gevoel hebt in het verhaal te zitten.
 • Realistische omgevingen
  Het spel is ontwikkeld met de Unreal Engine 5 (UE5), wat zorgt voor ultra-realistische plaatjes.

Verder hebben ze ook nog een checklist voor onze gemoedsrust: Jumpscares? Jup. Zenuwinzinking? Jup. Ongerustheid? Jup. Spinnen? Eh…

Jumpscares: Yes
Nervous Breakdowns: Yes
Anxiety: Yes
Spiders: Maybe

Paranormal Tales - Official Trailer

Ik dacht dus serieus dat het echt gefilmd is, maar het zijn gewoon ultra-realistische plaatjes. Lang leve UE5! Er is nog geen releasedatum bekend voor Paranormal Tales, maar je kan het vast in je wensenlijst zetten op Steam, als je durft. Een release op consoles is nog niets over bekend.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie