Unieke voodoo-knuffel Phasmophobia te koop

Phasmophobia-makers Kinetic Games en knuffelmakers-Makeship hebben de handen ineen geslagen en zijn een tijdelijke campagne begonnen waarin je een unieke voodoo-knuffel kunt kopen. Deze knuffel is een item uit het spel.

Voodoo-knuffel Phasmophobia
Voodoo-knuffel Phasmophobia

De campagne loopt nog tot en met 31 maart, dus je moet er snel bij zijn. Hierna kun je niet meer preorderen. Op 1 april starten ze met het maken en Makeshift verwacht rond 25 juni de eerste verzendingen te kunnen doen. Houd hier bovenop rekening met een verzendtijd van 7 tot 15 werkdagen.

Deze voodoo pop is in het spel als cursed possession te vinden en helpt je te bepalen in welke kamer het spook zich bevind. Door de pop te gebruiken dwing je het spook zich kenbaar te maken via interacties. Maar uiteraard niet zonder consequenties. Je kunt een van de tien pinnen indrukken en dat kost je dan 5% geestelijke gezondheid. Als de pin in het hart ingedrukt wordt, dan verlies je 10%. Is jouw gezondheid op dat moment 0%? Dan volgt een cursed hunt. Die duren langer dan normaal en zijn intenser.

De ingame-variant
De ingame-variant

Naast deze zijn er nog zes andere, krachtige possessions te vinden in het spel; een muziekdoos, een Ouija Bord, een bezeten spiegel, een pentagram, een poot van een aap en Tarot kaarten. Hier is helaas nog geen nieuws over of deze spullen ook als fluffy hebbedingetje op de markt komen. Misschien als deze campagne een succes is?

How to Use the Voodoo Doll | Phasmophobia Cursed Possessions Guide
Voodoo in actie

De voodoo-knuffel kun je hier tot 31 maart vooruit te bestellen en kost 30 dollar voor de gewone versie en voor 34 dollar krijg je er het productie-ontwerp bij via e-mail. Dan kunnen de creatievelingen onder ons er nog een paar bij maken. Heb je het spel nog niet? Phasmophobia is verkrijgbaar via Steam op PC voor nog geen tien euro vanwege de lopende lente-uitverkoop. Wees er snel bij, binnenkort volgt een update waarin alle spelers-statistieken gewist gaan worden.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie