Vakantiegeld al binnen? Het is weer zomeruitverkoop bij Steam

De zomertijd staat weer voor de deur. Dat betekent ook dat Steam weer met dikke kortingen komt. Van 29 juni tot en met 13 juli is het zomeruitverkoop op de site van Steam.

Zomeruitverkoop

Sinds vorige week donderdag is er op de Steam-site weer een hele reeks aan games te vinden die voor een gereduceerd tarief te koop zijn, waarvan je met heel goed zoeken soms leuke vondsten vind van maar liefst 0.21 cent. Maar wij zijn hier niet voor de 2d scrolling shooters, wij willen onze nekharen voelen rijzen. Met gekromde tenen en een knoop in je maag door duistere gangen dwalen en achterna gezeten worden door monsters met minimaal vier ogen. Of belaagd worden door spoken of honderden creepy crawlers. Gelukkig zijn ook die games in de aanbieding.

Een kleine greep

Ik heb hieronder alvast een greep uit het aanbod voor je op een rijtje gezet:

Zoals je ziet is er voor ieder wat wils en ook voor iedere portemonnee. Gelukkig is dit niet de volledige lijst, dus surf snel naar Steam voor het volledige horror-aanbod in de zomeruitverkoop. Zit er iets tussen wat op jouw verlanglijstje staat? Ik hoor het graag van je in de comments hieronder. De preorder van Texas Chain Saw Massacre vind ik persoonlijk wel een leuke. Sowieso overweeg ik alles onder vijf euro ook serieus, alhoewel mijn backlog het daar nooit echt mee eens is. En ik ben nog steeds erg druk met Diablo 4.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie