RAI Amsterdam kickt Halloweenmaand af met Vampires Rock

Halloween vindt natuurlijk plaats op de laatste nacht van oktober, maar de hele maand vinden er evenementen plaats. In RAI Amsterdam kun je 6,7 en 8 oktober in Halloweensferen komen met classic rockshow Ghost Train – Vampires Rock!
VampiresRock 1
De classic rock-comedy Ghost Train speelt zich af in het New York van 2030, waarin de ‘doden’ levendiger en vitaler zijn dan ooit.

Wanneer de club ‘Live and Let Die’ tot de grond toe af fikt, zijn Baron Von Rockula met zijn band van bloeddorstige ‘vampieren’ genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe stek. Per toeval komen ze langs een verlaten kermisterrein waar de vervallen Ghost Train achtbaan dé perfecte plek is om neer te strijken. De Baron en zijn verdorven aanhang bedenken een gemeen plan om onschuldige slachtoffers de achtbaan in te lokken voor een eeuwige rit in de Rock‘n Roll hel.

Get your ticket to ride – the Ghost Train is about to leave!

Vampires Rock Ghost Train

De show waarin entertainer Steve Steinman de charmante maar duivelse Baron von Rockula vertolkt zit vol humor en rockhits van AC/DC, White Snake, Rolling Stones, Rainbow, Bon Jovi, Queen, Patty Smith, The Doors en Meat Loaf. Dit wordt gespeeld door de band met… En kijk daarnaast ook uit naar sexy rock chicks, het verrassende decor en de special effects die het verhaal van Von Rockula ondersteunen.
VampiresRock 3
Vampires Rock – Ghost Train is 6,7 en 8 oktober 2016 te zien in het Rai Theater te Amsterdam. Meer informatie over de show is te vinden op de website www.vampiresrock.nl

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie