Vervolg op ‘Ghostbusters: Afterlife’ eind 2023 in theaters!

Ghostbusters-fans opgelet! Er is een vervolg onderweg van de laatste film uit de franchise Ghostbusters: Afterlife. Sony Pictures heeft dit bekend gemaakt evenals een releasedatum.

Bekendmaking

Het vervolg van Ghostbusters: Afterlife werd bekend gemaakt tijdens ‘Ghostbusters Day’. De film heeft nog geen officiële titel en nog een onbekende verhaallijn. Afterlife-regisseur Jason Reitman en schrijver Gil Kenen hebben wel bevestigd dat de serie terug gaat naar een bekende plek, namelijk: New York City.

De aankomende film zou het “volgende hoofdstuk in het verhaal van de familie Spenger” zijn. Nog geen woord over wie er terugkeert, maar we kunnen Afterlife en legacy-personages verwachten.

Nieuwste hoofdstuk

Het nieuwste hoofdstuk in de originele Ghostbusters-universum, Ghostbusters: Afterlife, maakte zijn theaterdebuut eind 2021 en bracht wereldwijd meer dan $200 miljoen op.

Uitbreiding

Ook is aangekondigd dat er een gloednieuwe animatie serie EN animatiefilm aankomt. Sony en Columbia Pictures zijn momenteel all-in om het Ghostbusters-universum zoveel mogelijk uit te breiden. Deze zullen in ontwikkeling gaan voor Netflix.

Release

Het titelloze vervolg komt naar de Amerikaanse theaters op 20 december 2023. Of dit ook gelijk de Nederlands releasedatum is, is nog niet bekend helaas. Uiteraard volgt de informatie zodra dit bekend is.

Tip!

Lees hier nog even de recensie van Ghostbusters: Afterlife!

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
1 jaar geleden

Ik vond Afterlife verrassend leuk. Ik hoop dat ze dit niveau van spanning en humor vast kunnen houden in het vervolg. Ik ga hem in elk geval weer zien.
In de animatie dingen ben ik dan weer minder geïnteresseerd. In die zin hierboven moet “uit te breiden” volgens mij worden vervangen door “uit te melken” ;-).

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x