Video: Dead Rising 3 komt exclusief uit voor Xbox One

Op de E3 is het derde deel van de zombiegame Dead Rising aangekondigd. De game verschijnt net als het eerste deel exclusief voor de console van Microsoft.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Het eerste deel draaide om fotograaf Frank West en het tweede deel rond stuntman Chuck Green, Dead Rising 3 vertelt het verhaal rond Nick Ramos in de fictieve stad Los Perdidos, California.

Net als in de voorgaande delen kan werkelijk elk losliggend object worden gebruikt als wapen en zal je de mogelijkheid hebben om in MacGyver-style deze op te voeren tot nog dodelijkere antizombiewapens.

Voertuigen worden in Dead Rising 3 essentieel, waar het in het vorige deel voor bepaalde missies noodzakelijk was, is het hier ook voor het verkennen van het speelveld een must. Dead Rising 3 krijgt een open wereld en zul je ook de daken van de stad ook moeten gebruiken.

Net als dat de gameplay is verbeterd, zijn ook de zombies geëvolueerd. De hongere ondoden zullen zich nu op allerlei manieren een weg naar verse hersenen proberen te banen, zoals het inslaan van ramen of trekken je letterlijk uit een voertuig.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Dead Island 3 voor de Xbox One verschijnt in de Kerst-periode. De console Xbox One verschijnt zelf in november voor €499.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
netzotov
netzotov
10 jaren geleden

Had de presentatie gezien van de e3. Deze game ziet er goed en volwassenen uit! Alleen ben ik niet zo warm geworden voor de Xbox 1, met al zijn online checks en restricties

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x