Video: Slashstreet Boys met ´Slashing Bodies´

Na hun hitsong ´I´ll kill you that way´  heeft de boyband Slashstreet Boys met o.a. Freddy Krueger, Jason Voorhees, Michael Myers, Ghostface en Leatherface nog een nummer: ´Slashing Bodies´ een parodie op het nummer ´Everybody´ van de Amerikaanse boyband Backstreet Boys.

https://www.facebook.com/tacotrucktv/videos/321100518358104/
Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 0

Gefilmd en bewerkt door Rclay1987 van The Merkins in samenwerking met Taco Truck. Deze parodie is, net als ´I´ll kill you that way´, speciaal gemaakt voor Halloween. Al is Halloween niet meer, wij genieten nog even na van onze lievelingsfeestdag. Hopelijk hoeven we niet lang te wachten op een nieuw nummer van deze zingende slashers!

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
4 jaren geleden

Hij is weer erg leuk! Maar ik moest hem op YouTube kijken, want er is helaas wat misgegaan met het embedden van de clip 😉

Rob
Rob
4 jaren geleden
Antwoord aan  Janita van Leeuwen

Raadsel opgelost. Mijn AdBlocker hield hem op een of andere manier tegen. Raar, want andere video´s kan ik gewoon bekijken op deze site. Maar deze lijkt hij als reclame te zien. Hoe dan ook, het is opgelost.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x