Volledige cast horrorkomedie Sneekweek gepresenteerd

Update 21-01-2016: Lees hier de recensie van Sneekweek.

sneekweekMidden op het Sneekermeer is de cast van de sexy thriller/komedie ‘Sneekweek’ bekendgemaakt. Carolien Spoor, Jelle de Jong, Jord Knotter, Holly Brood, Yootha Wong-Loi-Sing, Jonas De Vuyst, Kimberley Klaver, David Lucieer, Sanne Langelaar, Diederik Ebbinge, Frank Lammers, Ferry Doedens, Marly van der Velden en de populaire vlogger Rutger Vink spelen de rollen in de spannende film onder regie van Martijn Heijne.

De opnames starten tijdens de Sneekweek, die van 1 t/m 6 augustus 2015 voor de 80ste keer in Sneek plaatsvindt. Distributeur A-Film laat weten dat de film ‘Sneekweek’ zal begin 2016 in de bioscopen te zien zijn.

Zes bevriende jongeren, 3 meiden en 3 jongens, komen naar de Sneekweek om een week lang te zeilen en los te gaan. Eenmaal aangekomen in een gigantische villa kan het feest beginnen. Maar gaandeweg komt een geheim uit hun verleden bovendrijven. Er is een paar jaar geleden iets misgegaan bij de ballotage van hun studentenhuis. Wanneer blijkt dat de villa niet door één van hen is geregeld, lopen de spanningen snel op. Ze proberen hun week niet te laten verpesten en feesten door. Maar er gebeuren steeds meer bizarre dingen en als een aantal vrienden door een foute mix van Ritalin en antidepressiva onverwachte bijwerkingen vertoont, vertrouwen ze niemand en zelfs elkaar niet meer. Wat de vakantie van het jaar had moeten zijn, eindigt in een nachtmerrie…
cast-sneekweekLinks naar rechts: Ferry Doedens, Holly Brood, Carolien Spoor, Jelle de Jong, Jord Knotter, Yootha Wong-Loi-Sing, Jonas De Vuyst, David Lucieer, Sanne Langelaar en vlogger Rutger Vink

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Remco
Remco
8 jaren geleden

Nou met Ferry Doedens en Marly van de Velde laat ik deze film maar aan me voorbij gaan….

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x