Eerste volledige IT-trailer is creepy!

Voor de nieuwste verfilming van Stephen King’s IT hebben we al diverse posters en teaser trailers voorbij zien komen en ik ben al overtuigd dat ik de film wil zien. Afgelopen weekend konden bezoekers van de San Diego Comic-Con al een paar scènes zien van de horrorfilm. Vandaag niks van deze schijnbaar gruwelijke scènes, maar wel de eerste volledige officiële trailer. Wauw, creepy!

It, de horrorfilm is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King. Al tientallen jaren jaagt dit verhaal de lezers de stuipen op het lijf. Als in het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, mensen op mysterieuze wijze verdwijnen, krijgt een groepje jonge kinderen te maken met hun grootste angst. Ze komen oog in oog te staan met de clown Pennywise, die al eeuwenlang dood en verderf zaait.

De film met acteurs Bill Skarsgård, Sophia Lillis, Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer en Nicholas Hamilton verschijnt 7 augustus in de Nederlandse bioscopen.

Ook verscheen vandaag de nieuwe trailer voor The Dark Tower, met een referentie naar IT. Kijk deze hier:
https://denachtvlinders.nl/2017/trailer-dark-tower-stephen-kingdom/

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie