VR game The Walking Dead: Saints and Sinners krijgt vervolg

De VR-game The Walking Dead: Saints and Sinners krijgt een nieuw standalone hoofdstuk, met de titel The Walking Dead: Saints and Sinners Chapter 2: Retribution. Dit heeft uitgever Skydance Interactive tijdens de viering van het tweejarig bestaan van hun eerste spel deze week bekend gemaakt.

Er is nog weinig bekend, er is geen trailer of ander beeldmateriaal vrijgegeven, maar er wordt gehint naar een terugkeer naar het verhaal van de Tourist. Dat wil zoveel zeggen dat het een direct vervolg is op het eerste deel en je weer aan de slag mag met de held daaruit. Er is wel een plaatje bekend, en daaruit kunnen we opmaken dat we hoogstwaarschijnlijk met een kettingzaag mogen rondmaaien.

The Walking Dead: Saints and Sinners Chapter 2: Retribution
Volgens mij is dit wel vet om in VR mee rond te zwaaien

Ik heb de eerste Saints and Sinners gespeeld en het is tot op heden nog steeds een heel gaaf spel. Om zombies van je af te slaan in VR is een compleet andere en behoorlijk intense ervaring en het lootsysteem in het spel is behoorlijk geavanceerd, de rugzak die je met je meedraagt voelt behoorlijk intuïtief en realistisch. Het zal je dus ook niet verbazen dat ik ontzettend uitkijk naar dit tweede deel. Vooralsnog staat dit deel gepland voor ‘ergens in 2022’ en komt het in ieder geval naar de Oculus Quest 2. Het eerste deel verscheen ook voor PCVR en PSVR, waarschijnlijk komt het hier ook op uit. Misschien zien we zelfs al een release op de PSVR2?

Heb jij dit spel gespeeld en kijk jij ook zo uit naar The Walking Dead: Saints and Sinners Chapter 2: Retribution? Ik hoor het graag van je in de comments, op Facebook of in onze Discord.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie