Walibi Halloween Fright Nights 2015

Walibi Halloween Fright Nights zombieBezoekers worden dit jaar tijdens de 15e editie van Halloween Fright Nights getrakteerd op de megahorrorshow Madness, vier Haunted Houses en zeven Scare Zones. Drie zones zijn dit jaar nieuw, waaronder de inmiddels al beruchte Scare Zone Twisted. Ook hoofdpersonage Eddie de Clown zal tijdens de horrorshows niet ontbreken op het podium, waar hij dit jaar omringd wordt door bloedmooie meesteressen.

De hype rondom Halloween lijkt elk jaar groter te groeien. Activiteiten rondom deze duistere datum zijn overgewaaid uit Amerika, maar zijn anno 2015 niet meer weg te denken uit de Nederlandse samenleving. Walibi organiseert dit jaar de Halloween Fright Nights voor de 15e keer en is daarmee een echte trendsetter te noemen. De 15 jaar ervaring zorgen er voor dat er geen beter en groter Halloween-event is dan de Fright Nights.

Algemene informatie

Halloween Fright Nights 2015Het evenement vindt plaats van 10 oktober t/m 1 november, elke vrijdag, zaterdag en zondag. Het park is geopend van 10:00 uur tot 23:00 uur. Gasten zijn de hele dag welkom, Halloween Fright Nights gaat echter pas vanaf 18:00 uur van start. Tijdens deze avonden zijn ook de attracties geopend. Halloween Fright Nights kunnen te intens zijn voor personen onder de 16 jaar. Tickets voor het evenement zijn alleen online verkrijgbaar. Walibi Holland is tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Walibi Holland - Halloween Fright Nights 2015

Meer informatie en tickets: www.frightnights.nl.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie