The Walking Dead 7 begint 24 oktober bij FOX Nederland

update 20 oktober 2017: The Walking Dead seizoen 8 gaat op 23 oktober 2017 beginnen. Lees meer hier.
update 19 december: The Walking Dead seizoen 7 gaat op 13 februari 2017 weer verder. Lees meer hier.
Ezekiel (Khary Payton) The Walking Dead seizoen 7
Na de zenuwslopende cliffhanger van seizoen zes van ‘The Walking Dead’, is op dit moment de grote vraag: wie van Rick’s groep overleefde de prikkeldraadknuppel van schurk Negan niet? Het antwoord krijgt de kijker tijdens de première van The Walking Dead 7 op maandag 24 oktober om 22.00 uur op FOX. De groep zit in een uitzichtloze situatie, maar er komt hulp uit onverwachte hoek. Ook duiken er nieuwe gezichten op, zoals het populaire personage uit de comics: Ezekiel (Khary Payton) met zijn ‘huisdier’ tijger Shiva.

The Sory So Far

Om je geheugen op te frissen (of voor nieuwe kijkers) maakte FOX een ‘Story So Far’ promo:


Michael Cudlitz (Abraham) over de cliffhanger van seizoen zes: “De vele speculaties van fans rondom het einde van seizoen zes verraste mij niet. Ik denk dat ik voor alle castleden kan spreken als ik zeg dat we wisten dat dit groot zou worden. Wanneer we iemand verliezen, of dreigen te verliezen van de cast is het gegarandeerd een groot ding voor de fans met veel impact.”

Is een nieuw begin mogelijk?

Tot op heden heeft de groep overlevenden voor grote uitdagingen gestaan: ziekte, honger, tientallen doden, verraad. Door al deze gebeurtenissen zijn ze krachtiger dan ooit geworden. Ze hadden veiligheid en stabiliteit gevonden, een thuis gecreëerd en dachten dat de wereld van hen was. Dit hadden ze verkeerd. In seizoen 7 is deze kracht bij de groep overlevenden afgenomen. Aan het begint van de eerste helft van dit seizoen is de groep verloren, gebroken, puin aan het ruimen en dat terwijl ze leven in een onderdrukt regime. Negan heeft met succes de overlevenden onder zijn hoede gebracht, en overtuigt hun op brute wijze onder zijn regels te leven met een dodelijk en verschrikkelijk voorbeeld van wat er gebeurt als ze dat niet doen. De groep moet opnieuw beginnen in een wereld die groter en gevaarlijker is dan dat ze zelf dachten.

Talking Dead na afloop van elke aflevering

FOX legt de kijkers van ‘The Walking Dead’ vanaf dit seizoen extra in de watten. Op dezelfde avond zendt FOX de ‘Talking Dead’ uit. Hierin blikken de acteurs uit ‘The Walking Dead’ terug op de aflevering van die avond. Aan de hand van leuke anekdotes praten ze over de opnames en reageren de acteurs op vragen van kijkers en publiek.

Wanneer wordt The Walking Dead seizoen 7 uitgezonden in Nederland?

The Walking Dead: vanaf maandag 24 oktober om 22.00 uur op FOX | seizoen 7b begint op 13 februari 2017
Talking Dead: vanaf maandag 24 oktober om 23.45 uur op FOX

The Walking Dead krijgt een seizoen 8!

En terwijl het zevende seizoen pas volgende week begint, is nu al bekend dat de serie niet zal eindigen. AMC heeft een achtste seizoen voor de zombieserie besteld. The Walking Dead-bedenker Robert Kirkman heeft al eens aangegeven dat de comic en de tv-serie anders zullen eindigen en elkaar niet zullen spoileren.

Lees meer over The Walking Dead

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie