17 minuten lang! Making of The Walking Dead Docu

Zombies op televisie, vanaf eind oktober zendt de Amerikaanse televisiezender AMC de zombieserie The Walking Dead uit. En hoe gedurfd is mooi te zien in deze 17 minuten durende Making of The Walking Dead Documentary.

Click here to display content from DailyMotion.
Learn more in DailyMotion’s privacy policy.

De horrorserie The Walking Dead wordt geproduceerd en geregisseerd door Frank Darabont (The Green Mile en Shawshank Redemption) en is gebaseerd op de gelijknamige comics van Robert Kirkman, die zelf ook het script heeft uitgewerkt. Het is nog niet bekend of en wanneer de serie in Nederland of België wordt uitgezonden.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

10 gedachten over “17 minuten lang! Making of The Walking Dead Docu”

  1. ja srry dat ik zeur,, ik heb zelf ook in een zombie film gespeeld,, namelijk mijn OOM is een regiseur en ik mog toen ook mee doen in de film:P en ik ben ook verslaafd aan zombie films al van toen ik 5jaar was de eerste film van dawn of the dead en noe maar op.. en toen zij ik keer tegen mijn ook kom wegan ook een zombie film maken
    maar een vraag is er ook een The.Walking.Dead.S01E05 <<<<< deel 5

    Beantwoorden

Plaats een reactie