Teaser voor Michonne’s The Walking Dead game

Dat Telltale een aparte serie rond The Walking Dead’s Michonne ging maken, wisten we al. Nu weten we ook wanneer we het spel kunnen verwachten: februari volgend jaar.
Er zijn meer details bekendgemaakt: het gaat om een miniserie van drie afleveringen. De meeste andere spellen van Telltale bestaan uit vijf afleveringen. De stem van Michonne zal worden ingesproken door Samira Wiley, bekend van Orange is the New Black.
The Walking Dead: Michonne - A Telltale Games Mini-Series
De serie zal ingaan op de belevenissen van Michonne tussen nummers 126 en 139 van de The Walking Dead comicreeks. Waarom verliet ze Ricks groep, en wat bracht haar terug? Kevin Bruner, CEO van Telltale Games: “We willen onze reeks spellen en de comic van Robert Kirkman graag nader tot elkaar brengen. Onze spelers in de huid van Michonne laten kruipen, een van de meest complexe personages van de reeks, is een ervaring waar we het unieke Telltale gevoel bij hebben.”

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

The Walking Dead: Michone – A Telltale Games Series verschijnt op Xbox One, 360, Playstation 3 en 4, PC/Mac, iOS en Android.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Teaser voor Michonne’s The Walking Dead game”

Plaats een reactie