3 video’s voor Walking Dead seizoen 7b op FOX

Op 13 februari keert The Walking Dead seizoen 7 terug op FOX Nederland/Belgie. In de eerste helft van het seizoen speelde Negan natuurlijk weer een belangrijke rol. FOX NL heeft daarover een mooie samenvattende video geplaatst:

THE WALKING DEAD | Het slechtste van Negan | FOX

De tweede helft van seizoen 7 van The Walking Dead staat volledig in het teken van de voorbereiding van de aanval om Negan (Jeffrey Dean Morgan) neer te halen. De groep van Rick (Andrew Lincoln) komt er al snel achter dat ze hiervoor hulp nodig hebben van buiten Alexandria, steun uit The Kingdom en The Hilltop is nodig. Maar zowel Ezekiel (Khary Payton) als Gregory (Xander Berkeley) willen liever geen bloederige en mogelijk kansloze strijd aan gaan.

Ook in seizoen 7b zullen we nieuwe overlevende ontmoeten, elk in hun eigen bijzonder ‘veilige’ omgeving. De groep wordt nog altijd permanent op de proef gesteld en ook de vraag wie er onder de altijd veranderende omstandigheden te vertrouwen is, blijft een actuele vraag.
En naast te lange promo en de Negan Lucille video is er ook nog een korte teaser verschenen voor aflevering 9 van The Walking Dead seizoen 7.
The Walking Dead Season 7 Teaser 'Fighting for a Future' - NEW!! - *HD*

The Walking Dead seizoen 7b zal vanaf 13 februari bij Fox Nederland te zien zijn. Niet geheel horror, maar wel een kijktip is de nieuwe Marvel-serie Legion.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
6 jaren geleden

Voor mij is de rek wel een beetje uit deze serie. Ze lopen van bad guy naar bad guy. Elke tegenstander is net weer een tandje erger en elke keer winnen ze het aan het einde van het seizoen weer. Persoonlijk heb ik niet zoveel met die Negan. Ik ga nog wel kijken, maar eerlijk gezegd moeten er toch wel weer eens echt nieuwe ideeën komen om deze serie (voor mij althans) interessant te houden.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x