AMC kondigt The Walking Dead spin-off serie aan!

Walking-Dead-Zombies-AMCDe Amerikaanse tv-zender AMC zit er lekker warmpjes bij, Breaking Bad en Mad Men scoren erg goed en ook The Walking Dead scoort seizoen na seizoen betere kijkcijfers. Ook alle merchandise, games, bordspellen, etc. Levert de zender bakken met geld op. We hadden het natuurlijk al lang kunnen zien aankomen, gisteren kondigde AMC aan dat er een spin-off serie komt van The Walking Dead.

Robert Kirkman, bedenker van de comic en producent van de serie zal voor de spin-off ook de uitvoerend producent gaan worden. Hij vertelt: “De nieuwe serie zal niet gebaseerd gaan worden op mijn comics, alle personages en verhaallijnen zullen nieuw zijn”.

De nieuwe serie zal wel in dezelfde tijd en setting af gaan spelen als The Walking Dead. Maar het kan goed zijn dat de makers ervoor kiezen om alles te laten plaatsvinden in een ander deel van de VS of zelfs in een ander land waar ook de zombie apocalyps heeft plaatsgevonden.

Verwachting is dat de serie in 2015 uitgezonden zal gaan worden.

The Walking Dead, saison 1

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
10 jaren geleden

Nou, prima 🙂

Miriam
Miriam
10 jaren geleden

Leuk, leuk, leuk!!!!

domin8r
domin8r
10 jaren geleden

Hopelijk is The Walking Dead rond die tijd ook nog leuk. Kom maar op! 🙂

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x