Warner Bros onthult openingsscène nieuwe ‘Mortal Kombat’-film!

Eerder maakte we al bekend dat de eerste trailer van de nieuwe Mortal Kombat filmadaptatie er gruwelijk gaaf uitziet en dat we echt niet konden wachten. Warner Bros komt ons hier lekker in tegemoet. Ze deelde onlangs de eerste 7,5 minuten van de film met het internet, een slimme zet om ons nog extra lekker te maken.

Als je het stukje hebt gekeken of aan het kijken bent valt eigenlijk wel direct op dat de sfeer een flink stuk verschilt met de MK films uit de jaren negentig. Ik denk dat ik voor bijna iedereen spreek als ik zeg dat de eerste van Wes Anderson best vermakelijk was, en de tweede? Daar praten we liever niet over. Ja, in de nineties waren adaptaties van comics en videogames nog best zeldzaam, en toen nam niemand ze echt super serieus, was leidde tot van die echte pulp films.

Tegenwoordig is dat toch wel een stukje anders, en dat merk je ook wel bij deze introductie tot de nieuwe Mortal Kombat. Het is allemaal een stukje serieuzer, een stukje stijlvoller, een stukje meer volwassen. En tóch is het overduidelijk pure Mortal Kombat bruutheid! Een puntje van kritiek blijft bij mij wel dat ik CGI-bloed nooit realistisch vind uitzien, het is er zo opgeplakt. Wat vinden jullie? Desondanks heb ik echt megaveel zin in deze film.

Mortal Kombat zou in de eerste instantie 23 april in de Nederlandse bioscopen moeten verschijnen en in de VS op HBO Max. Daar hebben we echter nog maar weinig updates over gehad. Het is dus even afwachten, zodra we meer weten lezen jullie het natuurlijk hier.

Kijk hier het begin van Mortal Kombat:

Mortal Kombat - Official Opening Scene (2021) Hiroyuki Sanada

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie